A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне підприємство
"Горохівська багатопрофільна лікарня Горохівської міської ради"

Впровадження клієнтського сервісу в КП''Горохівська багатопрофільна лікарня ''.

Дата: 15.12.2023 11:10
Кількість переглядів: 263

17-18 жовтня представники нашої громади взяли участь у візиті до Івано-франківська, де мали можливість вивчати досвід діяльності КНП'' Обласна клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради ''та КНП''Івано-Франківська обласна дитяча лікарня ''

Коаліцію Горохівської громади у складі Сегеди Галини Богданівної ( лікаря- методиста з 30 річним досвідом заступника головного лікаря з медичної частини), начальника відділу проектного менеджменту і цифровізації Горохівської міської ради Тетяни Янюк, члена Опікунської ради Людмили Бондар було відібрано для участі у програмі ''Сприяння прозорості та громадському нагляду в сфері охорони здоров'я '',яку організовує БФ''Пацієнти України ʼ.

Надихнули слова генерального директора ОКЛ Остапа Грищука:- йти в ногу з сучасними потребами,оточити пацієнта увагою медперсоналу, створити команду однодумців,готову втілювати завдання державного і місцевого рівня.

Особливо хочеться подякувати п.Оксані Мусієнко за запрошення до участі в цьому проєкті,її високу професійність і неперевершений шарм у модерації заходу.

Підсумком візиту стало формування кожною коаліцією громади проєкту,  який буде втілюватися у закладах охорони здоров'я.

Наша команда вибрала ''Впровадження клієнтського сервісу в КП''Горохівська багатопрофільна лікарня ''.

З моменту візиту в Івано-Франківськ у нас вже створена робоча група в кількості 11 чоловік, проведено перше засідання. Обговорено і розподілено завдання, над якими будемо працювати окремо і в групі.

Надіємось, що все вдасться.

Уже маємо перші напрацювання та пробні лекції-квести поліклінічного віділення та реєстратури під керівництвом лікаря Кусевич Вікторії Євгеніївної та реєстратора Ворончук Іванни Михайлівної.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень